Ons Kantoor

Legebeke Administratie & Advies b.v.

Legebeke Administratie & Advies b.v. is in 2007 van start gegaan.

Wij vinden dat het belang van u als klant voorop dient te staan. U moet zich ongestoord kunnen bezighouden met dat wat u het beste kan en doet: ondernemen!

Persoonlijk contact met uw adviseur, een vast aanspreekpunt en korte lijnen zijn daarbij van groot belang. Gestreefd wordt naar een nauwe betrokkenheid. Hierdoor kunnen uw specifieke kansen op financieel en fiscaal gebied in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Dat zorgt ervoor dat er voor u een meerwaarde wordt bereikt en is dat niet wat u van uw adviseur verlangt?

Ons Kantoor

Edwin Legebeke

Eigenaar Edwin Legebeke heeft jarenlange ervaring in de accountancy als relatiebeheerder. Opgeleid als accountant (AA) is hij als accountant werkzaam geweest bij diverse bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf en in de (para-) medische sector.

Vanaf 2007 heeft hij zich als accountant laten uitschrijven bij de NOVAA (Nederlandse Orde voor Accountants- en Administratieconsulent) en is zijn eigen administratiekantoor gestart.

Sander de Casparis

Medewerker Sander de Casparis heeft de SPD opleiding gevolgd  en heeft een ruime ervaring in administraties en belastingen.  Hij is een enthousiaste en prettige collega en een waardevolle aanvulling voor ons kantoor.

Meer informatie?

Indien u geheel vrijblijvend aanvullende informatie wilt, dan vindt u hieronder onze contactgegevens.

Legebeke Administratie & Advies b.v.

E.B.T. (Edwin) Legebeke

Aan de Bogen 5
7431 HJ Diepenveen

M info@legebeke.nl
T0570 590006

KvK08154986

Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacystatement